Hout – alu raamsystemen

Op zoek naar klassieke, functionele raamsystemen met een passend ontwerp? BUG-systemen in hout en aluminium combineren topkwaliteit met functionaliteit en esthetiek.

 • Snelle en eenvoudige installatie van systeemcomponenten met standaard Building Connection-oplossingen
 • Compatibel met alle andere BUG ALUVOGT DESIGN-series
 • Optimale oplossingen met verschillende soorten beglazing
 • Optimale isolatie door bijkomende EPDM-dichting in het kozijn
 • Beschikbaar voor verschillende openingstypen en venstervormen
 • Combinatie van warmte-isolerend raamkozijn in hout en functionele weerbestendige constructie in aluminium
 • Perfecte, naadloze look dankzij al dan niet vlakliggende stijlvolle vormgeving

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Het materiaalhout in combinatie met aluminium resulteert in een tijdloze bouwstijl. Het warmte-isolerende kozijn en de functionele aluminiumconstructie garanderen ook een lange levensduur.

Extra troeven? Een uitstekende warmte-isolatie met extra isolerende bevestigingsmiddelen.

MAKKELIJKE MONTAGE & WEINIG ONDERHOUD

De houtprofilering en het extern frezen van de houten vleugels gebeuren volgens een vast stramien. Uniforme constructie-verbindingsoplossingen voor alle BUG ALUVOGT DESIGN-lijnen maken een snelle en praktische montage mogelijk. Houten en aluminium ramen laten zich ook makkelijk onderhouden en snel schoonmaken.

img-single-2
576
561
556
551
549
Vorige
Volgende

VOOR ELKE CONTEXT EEN OPLOSSING

Hout-alu raamsystemen van BUG zijn er in verschillende uitvoeringen. Frame- en vleugelprofielen passen zich moeiteloos aan en zorgen zo voor een visueel perfecte architecturale eenheid. Geschikt voor ronde en schuine raamvormen en verkrijgbaar in verschillende openingstypen.

Raambekledingsystemen

Zowel traditionele als moderne houten ramen worden bekleed met aluminium profielen. De beglazing zit in de houten frame, de bekleding komt daarboven. Varianten?

Hout Plus

 • De beste bescherming tegen weersinvloeden
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Weinig onderhoud
 • Hoge warmte-isolatie
 • Duurzame oplossing
 • Eenvoudige montage (kliksysteem)

De aluminium profielen worden geanodiseerd of gelakt. Verkrijgbaar in lengtes tot 6000 mm.

Renova

Het uitgebreide programma Renova biedt u tal van mogelijkheden. Dit raambekledingssysteem is ook leverbaar in op maat gelaste kaders.

Benieuwd naar de verwerkingsmogelijkheden?

Downloads raambekledingssystemen

Hout-alu raamsystemen

De beglazing zit hier tussen het hout en aluminium. Kies uw profielen: van 6 meter tot volledig op maat gelaste kaders in de serie. Ruim aanbod in klassieke modellen en energiezuinige types.

Op zoek naar de perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit?

Download de Aluvogt-folder en kies het gewenste type in de Design-serie.

Downloads HOUT-ALU RAAMSYSTEMEN

BUG produceert klassieke, functionele hout-aluminium raamsystemen met bijpassend ontwerp. De raamsystemen combineren topkwaliteit met eigentijdse technologie en een grote verscheidenheid. Kies voor een doorspoelende of van het grondoppervlak verdrongen constructie van de ramen en deuren. Het gebruik van hout en aluminium garandeert een elegante uitstraling en vraagt weinig onderhoud.

De BUG ALUVOGT DESIGN 2000-serie combineert topkwaliteit met veelzijdigheid en een geavanceerd ontwerp. De raamprofielen zijn bovendien milieuvriendelijk. Het gebruik van verschillende soorten openingen en raamvormen creëert een verfijnde architecturale stijl voor dit raamsysteem.

De BUG ALUVOGT DESIGN 5000-serie kenmerkt zich door zijn modern, hoekig ontwerp en is ideaal voor gevels. Combineer in dat geval uniform smalle zichten met andere gevelelementen en raamsystemen die op de markt verkrijgbaar zijn. De serie is geschikt voor de gebruikelijke houten dwarsprofielen. Kies uit een ruim assortiment met verschillende openingstypes en venstervormen.

De BUG ALUVOGT DESIGN AWF II-serie combineert oude Weense ramen met nieuwe technologie. Ideaal voor monumentenbescherming in stedelijke en beschermde gebouwen en residentiële panden. Het hout-aluminium raamsysteem voor ‘Old Viennese Windows’ staat bekend om zijn geavanceerde functies voor ramen en deuren en zijn veelzijdigheid.

De Integral-serie is een praktisch oplossingssysteem voor vlakke hout-aluminium raamsystemen. De installatie met geïntegreerd zonnescherm spaart heel wat ruimte uit. Het is een van de weinige hout-alu-vensters die deze combinatie mogelijk maakt. Hoogwaardige optieken met geïntegreerde zonwering creëren lichte ruimtes en een gezellige sfeer.

Deze serie bestaat uit raamsystemen voor thermische isolatie. De hittewerende raamsystemen van BUG voldoen aan de hoge eisen voor bescherming tegen hitte en hun 20 mm isolerende laag voldoet aan alle eisen van de Duitse energiebesparingsverordening (EnEV). Het maakt ze zelfs geschikt voor lage energie- en passiefhuizen.

Het aluminium profielsysteem BUG met schuine vouw garandeert in de eerste plaats een optimale waterafvoer maar optimaliseert en automatiseert ook het productieproces. De ideale manier om kosten te besparen. Het kan flexibel worden gebruikt in alle ontwerpvarianten van het hout-aluminiumsysteem BUG ALUVOGT DESIGN.

Het aluminium profielsysteem van de BUG hef-en-schuifdeuren maakt eenvoudige en snel te monteren buitenbeglazing mogelijk met een innovatief kliksysteem. Het is bestand tegen elke druk en voorkomt het binnendringen van water. Ideaal voor patiodeuren, balkondeuren of zelfs speciale toegangsdeuren.

Het innovatieve systeemprofiel voor vaste beglazing. BUG-buitenbeglazing opent nieuwe mogelijkheden voor combinaties van glas met hout en aluminium. Troeven? Een hoge weersbestendigheid, lange levensduur en eenvoudige montage. De tijdloze, moderne architectuur is bovendien mooi meegenomen.

BUG FrontProtect biedt valbescherming in glas en garandeert een optimale veiligheid. Het ‘Franse balkon’ combineert ook de hoogste kwaliteit en een optimale functionaliteit met een elegant ontwerp. Het gebruik van glas biedt altijd een vrije blik naar buiten.

Ontdek het uitgebreide assortiment accessoires voor hout-aluminium raamsystemen. Ze vergemakkelijken de installatie en zorgen voor een hoge functionaliteit van de producten.

BUG biedt een breed scala aan accessoires voor de hout-aluminium raamsystemen, van rolluikgeleiderails tot verbindingsprofielen en vleugelcombinaties of hoekconnectoren. Het raamkozijnelement DESIGN Triangel werd voor de eerste keer gepresenteerd op BAU en is alleen verkrijgbaar bij BUG.

VOORSTEL OP MAAT

Meer informatie over onze profielen of dichtingen?
Op zoek naar een voorstel op maat van uw project?
Gratis offerte?