Hout – alu verandaprofielen

Hout-alu veranda’s combineren esthetiek met een uitstekende isolatie. Ontdek de voordelen van het BUG verandasysteem Series 50/75/75.

  • Comfortabel en functioneel: veel lichtinval + uitstekende geluidsisolatie
  • Flexibel: eindeloze ontwerpen en vormen op maat + grenzeloze vrijheid in kleuren + raamdikte van 6 tot 58 mm
  • Makkelijke montage: perfect op elkaar afgestemde systeemcomponenten van BUG garanderen een vlotte planning en uitvoering + eenvoudige installatie van de bedieningselementen
  • Lange levensduur: duurzame materialen + topkwaliteit
  • Vormvast dankzij de houten profielen
  • Afstandhouders regelen de druk tussen glas en dichtingen, specifieke dichtingssystemen voeren condens af
  • Zonder doorgaande schroeven in de houten constructie
  • Afdichtingssystemen voor veiligheids- en zelfreinigend glas en polycarbonaat of PMMA
484
486
496
539
533
Vorige
Volgende

ESTHETISCH HOOGTEPUNT + VERFIJNDE TECHNOLOGIE

De BUG-verandasystemen laten zoveel mogelijk zon door dankzij de smalle zichtbreedten van de hout-aluminiumprofielen. Het hout neemt de ondersteunende functie over, terwijl het glas de nodige bescherming biedt. Als architect of verandabouwer krijgt u dus de vrijheid om verschillende openingselementen te probleemloos te integreren. Snel en eenvoudig.

Speciale afdichtingssystemen op aluminium maken gerichte verwijdering van condensatiewater mogelijk. Ideaal voor zelfreinigende beglazing, polycarbonaat of PMMA-platen.

OPTIMALE BESCHERMING, MINIMAAL ONDERHOUD

Zeg vaarwel tegen de reguliere houtverzorging met de verandasystemen van BUG. De perfect geconstrueerde aluminium bekleding van BUG biedt een perfecte bescherming tegen de meest uiteenlopende invloeden van buitenaf. De aluminium laden zijn ontworpen voor zowel onverwarmde als verwarmde glazen veranda’s op woongebouwen en maximaal twee woonlagen.

Bewijs? De gecertificeerde testrapporten die een hoge waterdichtheid en verhoogde weerstand tegen windbelasting (veiligheidslast) garanderen.

PURE LUXE

img-single-2

Met de hout-alu profielen van BUG creëert u een meerwaarde voor de bewoners: mensen én planten. Een koude wintertuin laat planten comfortabel overwinteren, een warme en stabielere versie – met goede isolatie – doet dienst als extra woonruimte.

VOORSTEL OP MAAT

Meer informatie over onze profielen of dichtingen?
Op zoek naar een voorstel op maat van uw project?
Gratis offerte?