Dichtingen houten woningbouw

Dichtingen voor houten kozijnen en hybriden met hout? De lijst met vereisten in een deur- of raamconstructie is lang.

  • Water- en luchtdichtheid, controle gedurende uw toepassing
  • Meerdere componenten, de juiste functionaliteit op de juiste plaats
  • Sluitkracht, de juiste waarden voor compressie
  • Geautomatiseerde montage, aanpassingen voor uw producties
  • Lange levensduur met intacte prestaties
  • FEA-simulatie, vroege prestatietests
576
486
496
484
547
Vorige
Volgende

TRELLEBORG DICHTINGEN VOOR HOUT

Oplossingen voor houten kozijnen en hybriden zijn best van topkwaliteit. Trelleborg biedt baanbrekende expertise in polymeertechnologie in combinatie met geavanceerde industriële knowhow. Resultaat? Functionele oplossingen en systemen die voldoen aan de kwaliteitsnormen en bouwvoorschriften.

De ST-dichtingen van Trelleborg verbinden het bouwelement met de ondergrond. Ze beschermen de profielen en constructie tegen opstijgend vocht en garanderen een optimale luchtdichtheid. Ze bevatten een PE-membraan (200 micron) en 2 buisvormige EPDM rubbers met gesloten cellen (10mm).

Het materiaal bestaat in dit geval uit zwart EPDM, compact en cellulair. Ideaal om geluid veroorzaakt door planenvloeren te dempen. De plaatsing gebeurt zonder mechanische bevestiging en kan ook gelijmd worden.

Dit zwarte rubber garandeert een akoestische isolatie tussen muur en plafond. Uitzonderlijke weerstand tegen veroudering en bestand tegen zware druk. Cellulair EPDM biedt ook een uitstekende thermische isolatie en vervangt rotswol e.d.

Tussen het schrijnwerk en de skeletbouw komt een T- of D2-strip. De T-strip in combinatie met rotswol beschermt tegen lucht en vocht, de D2-strip komt aan de binnenzijde en behoudt zijn veerkracht tot -40°.

Ontdek ook alle andere oplossingen voor houten constructies van Trelleborg: koord in cellulair rubber, universele dichting, P-dichting, EPDM 60° STD, …

Op zoek naar alle technische specificaties? Download de catalogus voor houten woningbouw.

catalogus downloaden

img-single-2

VOORSTEL OP MAAT

Meer informatie over onze profielen of dichtingen?
Op zoek naar een voorstel op maat van uw project?
Gratis offerte?